Pomazánka ze skyru a tresčích jater

Jídelní plán

Rychlá, dobrá a zdravá pomazánka z tresčích jater. Hotovo je za pár minut.

Pomazánka ze skyru a tresčích jater

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
skyr, přírodní 250 g
tresčí játra v oleji 115 g
cibulka jarní, sečka 1 kus
petrželka, petrželová nať 1 snítka
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. Cibulku a petrželku nasekáme najemno. Vše smícháme a vyšleháme dohladka. Výhodou skyru je, že neobsahuje prakticky žádný tuk a olej z jater tak můžete přimíchat do pomazánky. Dělejte to ale postupně, ať to nepřeženete a pomazánka není mastná. Dochucujeme pepřem, solí a citronovou šťávou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů