Pomazánka z pečeného bůčku - LC
Skvělá nízkosacharidová (low carb) masová pomazánka, mňam:)
- 2h
- 10 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 10 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
bůček | 1 kg |
cibule | 2 kusy |
česnek stroužky | 6 kusů |
červená paprika | 1 kus |
zelená paprika | 1 kus |
mrkev | 2 kusy |
sůl | 1 lžíce |
vajíčka | 2 kusy |
nakládané kyselé okurky | 4 kusy |
hořčice plnotučná | 1 lžíce |
cibule | 1 kus |
Postup přípravy
-
Bůčk si osolíme, přidáme veškerou nakrájenou zeleninu a upečeme doměkka. Necháme vystydnout.
-
Na masovém strojku vše pomlet, včetně zeleniny s výpekem, možno přidat syrovou cibuli a česnek, pořádně promíchat, dochutit, papat:).
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů