Pomazánka sardinková se skyrem
Rychlá, dobrá a zdravá svačinka, plná bílkovin. Vyzkoušejte.
- 5m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
sardinky ve vlastní šťávě | 120 g |
cibule | 0,5 kusu |
hořčice dijonská | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
sůl | 1 špetka |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžíce |
skyr, přírodní | 200 g |
Postup přípravy
-
Cibulku nakrájíme najemno. Sardinky slijeme a rozmačkáme. Smícháme s tvarohem, cibulkou. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů