- 6h:15m
- 6 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 200 g |
1 200 g |
6 kusů |
6 kusů |
2 lžičky |
2 lžičky |
2 špetky |
2 špetky |
1 lžička |
1 lžička |
kořenicí směs antonínovy bylinky 2 lžičky |
2 lžičky |
Zelenina | |
1 kus |
1 kus |
200 g |
200 g |
2 kusy |
2 kusy |
2 kusy |
2 kusy |
Postup přípravy
-
Bůček si potřeme česnekem, osolíme, okořeníme.
Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky.
-
Dáme do pekáče zeleninovou směs, navrch položíme maso.
Pomalit 6 hodin na high, pak dát samotné maso na cca 10 min.pod gril.
Makronutrienty
10%
27%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 862 kJ | 3 079 kJ |
Kalorická hodnota | 206 kcal | 736 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,79 g
1,04 g |
9,98 g
3,72 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,279 SVJ | 0,998 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
18,6 g
4,44 g |
66,6 g
15,9 g |
Bílkoviny | 7,93 g | 28,4 g |
Sůl | 0,757 g | 2,71 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů