Pomalené hovězí ragú - LC
Je to prostě moc dobrý nízkosacharidový (lowcarb) oběd, spolu s květákovou kaší...mňam:)
- 7h:15m
- 5 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 5 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
hovězí maso zadní | 1 kg |
sádlo | 1 lžička |
cibule | 3 kusy |
červená paprika | 3 kusy |
mrkev | 3 kusy |
rajčata v plechovce | 1 kus |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 0,5 lžičky |
česnek sušený / granulovaný | 1 lžička |
ocet vinný červený | 3 lžíce |
Postup přípravy
-
Do pomaláče dát kousek sádla, 3 cibule, 3 papriky, 3 mrkve, plechovku krájených rajčat, asi 1kg hovězího (měla jsem zadní) na větší kousky, osolit, opepřit, přidat česnek, měla jsem jen sušený, cca 3 lžíce červeného vinného octu.
-
Promíchat a pomalit cca 7 hodin na high.
-
Jako přílohu jsem zvolila kaši z květáku.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů