Polévka z pečeného květáku a mrkve

Romča

Výborná sytá lowcarb polévka - vydá za hlavní jídlo.

Polévka z pečeného květáku a mrkve

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
květák 1 kus
mrkev 4 kusy
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 0,2 lžičky
libeček sušený drhnutý 1 lžička
vývar zeleninový domácí 750 ml
smetana na vaření 100 g
máslo čerstvé 2 lžičky

Postup přípravy

  1. Květák rozdělíme na růžičky, dáme do pekáčku, přidáme mrkev, osolíme a opepříme a přidáme kousek másla. Upečeme. Pak rozmixujeme, přidáme vývar, petrželku a libeček, povaříme a přidáme smetanu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů