Polévka z hokkaida s červenou čočkou na kurkumě

Láska na tanieri

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Polévka z hokkaida s červenou čočkou na kurkumě

Postup přípravy

  1. Na kokosovom oleji som postupne osmažila kurkumu, kajenskú mletú papriku, červenú cibuľu, nakrájané hokkaido (aj šupku), prisypala som šošovicu, zaliala horúcou prevarenou vodou akurát povrch, trošička osolila (používam morskú soľ nerafinovanú s riasami).

  2. Do polievky som pridala nakrájanú koriandrovú vňať (aj stonky), prikryla pokrievkou a nechala pomaly variť 20 minút. Po tomto čase som priliala kokosové mlieko, asi 1.5dl, premiešala som a vypla. Ja som si na svoju porciu dala ešte koriandrovej vňate. Je to naozaj skvelé Emotikona like

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte