Polévka z červené řepy, Cvikĺová polievka - LC

Jídelní plán

Dnes u mňa vyhrala cvikľa, dlho som nemala tak z jednej som uvarila túto skvelú nízkosacharidovú polievočku.

Polévka z červené řepy, Cvikĺová polievka - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kokosový olej 1 lžíce
cibulka jarní, sečka 2 kusy
červená řepa 2 kusy
zázvor, čerstvý kořen 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
sůl himálajská jemná 0,5 lžičky
kokosové mléko 150 ml

Postup přípravy

  1. Na kokosovom oleji osmahnem jarnú cibuľku, pridám cvikľu pokrájanú na kocky, 1 čl čerstveho zázvoru, mleté čierne korenie, him. bylinkovú soľ a restujem 2-3 minútky podlejem vodou a varím domäkka, potom pridám cca 150 ml kokosového mlieka a mixnem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů