Polévka z červené řepy, Cvikĺová polievka - LC
Dnes u mňa vyhrala cvikľa, dlho som nemala tak z jednej som uvarila túto skvelú nízkosacharidovú polievočku.
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
- Lchf, low carb
- Mixér
- Orestování
- Paleo
- Polévky
- Primal
- Rostlinný původ
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kokosový olej | 1 lžíce |
cibulka jarní, sečka | 2 kusy |
červená řepa | 2 kusy |
zázvor, čerstvý kořen | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
sůl himálajská jemná | 0,5 lžičky |
kokosové mléko | 150 ml |
Postup přípravy
-
Na kokosovom oleji osmahnem jarnú cibuľku, pridám cvikľu pokrájanú na kocky, 1 čl čerstveho zázvoru, mleté čierne korenie, him. bylinkovú soľ a restujem 2-3 minútky podlejem vodou a varím domäkka, potom pridám cca 150 ml kokosového mlieka a mixnem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů