Polévka s pórkem, mrkví a kedlubnou - LC

Low_carb_s_andie

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Polévka s pórkem, mrkví a kedlubnou - LC

Rychlá a výborná nízkosachaidová polévka, lehký oběd či večeře plná vitamínů.

Postup přípravy

  1. Na másle jsem orestovala osolenou cibuli na měsíčky, přidala jsem mrkev na kolečka a kedluben na malinké kostičky. Jakmile byla mrkev poloměkká, přidala jsem bílou část pórku na kolečka a ještě chvíli restovala. Dávejte pozor, ať vám pórek nezhnědne.

  2. Přidala jsem česnek a koření a potom jsem zalila asi tak necelým litrem vody a povařila vše do změknutí. Dále jsem polívku mírně rozmixovala tyčovým mixérem a přidala smetanu se zelenou částí pórku. Za stálého míchání jsem vařila do zhoustnutí.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte