Pohankové špagety s masem a zeleninou

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Pohankové špagety s masem a zeleninou

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na drobno, cibuli na proužky. Osolíme a okořeníme. Společně zprudka restujeme na sucho na nepřilnavé pánvi.

    Pohankové špagety uvaříme podle návodu.

  2. Když maso získá zlatavou barvu přidáme na malé kostičky nakrájenou dýni a restujeme.

    Po 5 minutách přidáme na malé kostičky nakrájenou cuketu a restujeme až je dýně a cuketa měkká.

  3. Na pánev přidáme uvařené špagety, promícháme a naservírujeme na talíře.

    Na stejnou pánev hodíme cherry rajčátka a zprudka orestujeme asi 3 – 4 minuty, aby se prohřála. Přidáme na špagety.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte