Podzimní raw koláč
Roční období plné barevných listů a dozrávajícího ovoce… miluju tu hru barev, kterou nám příroda připravila. Podzimní raw koláč jsem udělala především ze surovin, které jsou teď aktuální. Tip: Koláč můžete udělat stejně tak i hruškový :).
- 1h
- 8 porcí
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Mixér
- Moučníky a dezerty
- Paleo
- Primal
- Rostlinný původ
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 8 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
ořechy vlašské | 150 g |
slunečnicová semínka | 100 g |
švestky sušené | 150 g |
jablka | 500 g |
kokosový olej | 100 ml |
skořice mletá | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Celý postup můžete nakoukat ve videu:
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů