Podušená restovaná kapusta
- 30m
- 4 porce
- jednoduché
- Dušení
- Evropská
- Lchf, low carb
- Orestování
- Paleo
- Primal
- Přílohy
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
cibule | 0,5 kusu |
kapusta hlávková | 350 g |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžíce |
sůl | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Cibuli nakrájejte na drobno a kapustu na tenké proužky.
-
V kastrólu rozehřejte ghí a orestujte na něm cibuli dosklovita. Přidejte proužky kapusty a ještě orestujte.
-
Osolte, promíchejte, kastról zakryjte pokličkou a ztlumte výkon plotýnky. Kapusta pustí vodu a začne se dusit,
-
Jakmile je kapusta měkká, ochuťte ji citrónovou šťávou a podávejte.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů