Výborné rychlé nízkosacharidové jídlo - nebo zdravé lowcarb pohoštění k vínu...
- 35m
- 3 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Náplň | |
---|---|
150 g |
150 g |
1 kus |
1 kus |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
3 kusy |
3 kusy |
sýr parmazánového typu, strouhaný 20 g |
20 g |
Postup přípravy
-
- papriky rozkrojit, nechat i stopky, aby náplň nevytekla (!) a naskládat na peč.papír.
- vše na náplň vyšlehat, naplnit papriky a dát péct na 175 °C asi 30 minut. Posypat parmezámen a dopéct do zlatova :)
Makronutrienty
31%
45%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 281 kJ | 551 kJ |
Kalorická hodnota | 67,1 kcal | 132 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,08 g
0,484 g |
8,01 g
0,95 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,408 SVJ | 0,801 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,22 g
1,18 g |
6,33 g
2,32 g |
Bílkoviny | 6,01 g | 11,8 g |
Sůl | 0,924 g | 1,81 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů