Plněné žampiony v prosciuttu s květákovou kaší
Je to efektní, lowcarb a výborné! @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 30m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
žampiony čerstvé | 300 g |
čerstvý krémový sýr | 75 g |
šunka sušená, pršut, prosciutto | 50 g |
chilli sušené mleté | 1 špetka |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
květák | 0,5 kusu |
máslo čerstvé | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Že žampionů vyjmeme nožičky, nakrájíme je a smícháme se sýrem a kořením. Tuto směs nacpeme do hlaviček žampionů a obalíme prosciuttem. Pečeme na 180 stupňů doměkka (cca 20 minut).
-
Květák uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a rozmixujeme s máslem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů