PLNĚNÉ ŽAMPIONY S OPEČENOU KEDLUBNOU

Oli

PLNĚNÉ ŽAMPIONY S OPEČENOU KEDLUBNOU

Krásně barevné lowcarb jídlo, děkujeme Věře Husákové za recept :)

Postup přípravy

  1. Žampiony zbavím nožiček a opatrně vydlabu, poté nadrobno nakrájím. Slaninu podélně rozkrájím podle počtu žampionu(2 na žampion),zbytek nakrájím na malé kostičky a nechám na suché pánvi opražit.

  2. Přidám drobně nakrájenou cibuli, osmažím, přidám žampiony, trochu osolím, opepřím, okmínuji a chvíli restuji, ke konci vmíchám vejce a nastrouhanou nivu. Nechám trochu zchladnout a naplním žampiony, obalím ve slanině a sepnu párátkem.

  3. V horkovzdušné troubě peču na 180°C 20minut.

    Kedlubnu nakrájím a uvařím v osolené vodě s trochou kurkumy, dám do hf a trochu stříknu olejem, peču na 180°C 10 minut, párkrát prohodím.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte