Plněné cuketové kapsičky - LC
V sezóně cuket chutná lowcarb snídaně či večeře. Další rychlonápady zde: https://www.instagram.com/p/ChHcr_8rFjv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 15m
- 7 porcí
- jednoduché
- Fritéza
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Pečení
- Primal
- Snídaně
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 7 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
cuketa | 0,5 kusu |
lučina | 60 g |
bylinky čerstvé směs | 1 hrst |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Plátky cukety si nasolíme, aby pustila vodu a zkřehla. Mezitím si vymícháme lučinou s bylinkami, špetkou soli a pepře. Plátky cukety poté osušíme, na jednu půlku dáme směs, překlopíme druhou půlkou a ještě dáme dokola plátek sýra (viz. foto v komentáři), aby kapsička dobře držela po upečení. Pečeme 10 minut na 180 stupňů (já v HF Klarstein VitAir).
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů