Plněná sekaná z mletých kuřecích stehen a kedlubnový salát s jarní cibulkou a hrubozrnnou chilli hořčicí

Lenny73

Další letní lowcarb oběd se sezónní zeleninou... Další vařeníčko naleznete i zde ????↙️ https://www.instagram.com/p/Ce-x9rgLlNO/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Plněná sekaná z mletých kuřecích stehen a kedlubnový salát s jarní cibulkou a hrubozrnnou chilli hořčicí

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
kuřecí stehenní řízek 500 g
česnek stroužky 2 kusy
majoránka sušená drhnutá 1 lžička
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
směs listových salátů 1 hrst
červená paprika 0,5 kusu
mozzarella 1 kus
cibulka jarní, sečka 3 kusy
kedlubna 1 kus
kurkuma mletá 1 špetka
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
cibulka jarní, sečka 1 kus
hořčice hrubozrnná 1 lžička

Postup přípravy

  1. Maso si smícháme s česnekem, majoránkou, solí, pepřem a rozprostřeme rovnoměrně na pečící papír. Naskládáme náplň a co nejpevněji smotáme do alobalu. Dáme na plech a pečeme na 180 stupňů cca 40 minut.

  2. Kedlubnu si uvaříme se solí a kurkumou doměkka (já v multifunkčním hrnci Salente Cuco - program dušení 10 minut). Necháme vychladnou a promícháme s nakrájenou cibulkou, hořčicí, případně solí a pepřem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů