Plněná sekaná s batátovymi hranolky a fazolovými klíčky

Plněná sekaná s batátovymi hranolky a fazolovými klíčky

Oblíbené jídlo v lowcarb verzi, zdravé a velmi dobré. Klíčky fazolí nám dodají vitamíny a minerály.

Děkujeme Aleně Vaňousové za recept :)

Postup přípravy

  1. Maso smíchám s ostatními přísadami, rozprostřu na fólii, doprostřed naskládám za sebou vejce uvařená natvrdo, po obou stranách párky a pomocí fólie zabalím šišku sekané.

  2. Na dno pekáčku rozložím plátky slaniny, na ně položím sekanou, podliji trochou vody a peču cca 45 minut na 180 stupňů.

  3. Dva velké batáty nakrájím na hranolky, osolím, okořením bylinkami, chilli a sušeným česnekem a peču v troubě zároveň se sekanou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte