Plněná roláda + grusetky LC

Plněná roláda + grusetky LC 1 další fotka

Plněná roláda + grusetky nízkosacharidově a trošku jinak ...

Od Kačky Kolníkové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Všechno jsem naházela do vysoké nádoby a tyčákem rozmixovala do hladka, nechala jsem 10 minut odstát.

  2. Směs jsem rozetřela(tenčí placku) na plech s pečícím papírem a pekla jsem na 160 stupňů 15 minut. Pohlídat si pečení placka nesmí být lepivá, ani spálená. Po upečení sejmout i s papírem z plechu obrátit a sloupnout papír.

  3. A protože jsem doma na LC jen já, tak jsem si půlku placky odřízla srolovala a nakrájela si grusetky. Ze zbylé placky jsem si udělala roládu, kterou jsem si naplnila.

  4. 120 g lučiny+1 lžičku křenu,sůl,na kolečka nať z jarní cibulky-vymíchat

    ????60 g sýr gouda(2 větší plátky)

    ????30 g šunky s pepřem (2 plátky)

    ????Kousek červené papriky nakrájené na kostičky a asi 10 ks černých oliv

  5. Placku obložit zarolovat dát do fólie a do lednice uležet.

    Po 3 hodinách jsem roládu potřela zbytkem náplně a zasypala drcenými vlašáky (asi 20 g).

  6. Je to bomba chuť těsta s křenovou náplní a oříšky k tomu - tak to nemá chybu :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte