PLNĚNÁ PAPRIKA S KONJAKOVOU RÝŽÍ

Oli

Oblíbené jídlo, v lowcarb provedení od Věry Husákové, děkujeme:)

PLNĚNÁ PAPRIKA S KONJAKOVOU RÝŽÍ

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
maso mleté 500 g
cibule 1 kus
vajíčka 1 kus
sůl 1 lžička
sůl 2 špetky
kořenicí směs adžika 1 lžíce
paprika bílá 6 kusů
sádlo 1 lžíce
cibule 1 kus
skořice celá 1 kus
nové koření 5 kuliček
pepř černý celý 5 kuliček
tymián 1 lžička
rajčata sterilovaná 400 g

Postup přípravy

  1. Maso s jemně nakrájenou cibulí, vejcem a kořením vymíchám a naplním do očištěných paprik, které naskládám do misky.Trochu podliji vodou a peču na 180°C 30 minut.

  2. Na sádle nechám zesklovatět cibuli, přidám celou skořici, nové koření, celý pepř, tymián a nechám rozvonět, přidám pasírovaná rajčata, zaliji vodou nebo vývarem a povařím. Pak vyndám koření, omáčku rozmixuji a naliji na papriky, peču dalších zhruba 30 minut.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů