PLNĚNÁ OMELETA - LC

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

PLNĚNÁ OMELETA - LC

Není nikdo, kdo by ji neznal a přesto stojí za zmínku. Je to variabilní nízkosacharidové jídlo, které si může člověk naplnit čím chce, takže může být pokaždé jiné. Já ho zařazuji k večeři poměrně často, hlavně, když už se mi nevejdou sacharidy - perfektně si doplním bílkoviny a pochutnám si:).

Recept od Terezy Kubešové, děkujeme:)

https://www.instagram.com/b_to_my_b/

Postup přípravy

  1. Na pánvi rozpustím tuk a naleju na ni osolená a rozmíchaná vajíčka. Ráda do vajec přidávám bazalku, nebo jiné bylinky. Omeletu neupražím až úplně do smrti, zeshora ji nechávám vlahou a vyndavám.

  2. Hned na ni nasypu nakrájený sýr a šunku, rajčátka, okurku a cibulku. Udělám si lehký dip ze zakysanky, protlaku a prolisovaného česneku, který dle chuti přisolím a po troškách přihodím na plňku. Hotovo, luxus.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte