Plněná krůtí roláda

Michaela Rau

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Plněná krůtí roláda

Výborný recept z krůtího masa, vhodný i na slavnostní menu, zdravá a nízkosacharidová krůtí roláda.

(ještě lepší by bylo to maso přes noc nechat odležet v bílém jogurtu nebo kysané smetaně, pak opláchnout a rozřezat na plát)

Postup přípravy

  1. - smotat, svázat, osolit zvenčí, další hořčicí lehce potřít vrch a ten pokrýt zbývající slaninou (aby se maso nepálilo a nevysušilo), trochu podlít, obložit v pekáči pár stroužkama česneku, 1 rozpůlenou cibulí a péct 45-60 minut na 180°C,

  2. -občas přelít výpekem, podávat s kaší a oblíbeným salátem

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte