Plnená cvikľa s bryndzou
- 1h
- 1 porce
- jednoduché
- Evropská
- Lchf, low carb
- Oslava
- Párty
- Pečení
- Primal
- Předkrmy
- Saláty
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
červená řepa | 2 kusy |
sůl | 1 špetka |
brynza, měkký ovčí sýr | 70 g |
ořechy vlašské | 10 g |
bazalka čerstvá | 1 hrst |
olej řepkový | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Cvikľu som si dala do alobalu posolila a piekla v rúre na 220° -1 hod. Po upečení som ju opatrne vydlabala a kúsky zmiešala s bryndzou, vlažskými orechami, bazalkou (miesto bryndze môžete použiť aj kozi syr). Touto zmesou naplníme vydlabané cvikle, ktore som si trošku ešte posolila a poliala olejom z vlažsk.orechov.Dam zapiecť ešte na 30min pri 220°.Vyborne aj za studena ako šalát.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů