Plnená cvikľa s bryndzou

Jídelní plán

Plnená cvikľa s bryndzou

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
červená řepa 2 kusy
sůl 1 špetka
brynza, měkký ovčí sýr 70 g
ořechy vlašské 10 g
bazalka čerstvá 1 hrst
olej řepkový 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Cvikľu som si dala do alobalu posolila a piekla v rúre na 220° -1 hod. Po upečení som ju opatrne vydlabala a kúsky zmiešala s bryndzou, vlažskými orechami, bazalkou (miesto bryndze môžete použiť aj kozi syr). Touto zmesou naplníme vydlabané cvikle, ktore som si trošku ešte posolila a poliala olejom z vlažsk.orechov.Dam zapiecť ešte na 30min pri 220°.Vyborne aj za studena ako šalát.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů