Plněná ačokču čerstvým kozím sýrem zbobená hráškem a koriandrem

Kitchen Book

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Plněná ačokču čerstvým kozím sýrem zbobená hráškem a koriandrem

Neděste se cizího názvu ačokča byla i pro mě ještě nedávno velkou neznámou ale letos se do jejího pěstování pustila maminka a já se pustila do její přípravy. Ačokča chutná jako mladý hrášek a malinké plody jsou určeny k přímé konzumaci, kdežto ty větší jsou vhodné na zavařování ,do polévek,leča apod. Já chtěla zachovat čerstvou svěží chut a tak jsem se rozhodla pro tuto úpravu.

Postup přípravy

  1. Kozí sýr utřeme v misce se solí,pepřem a limetkovou štávou,směs přendáme do zdobícího pytlíku a nastříkáme na rozpůlené ačokču.Ozdobíme hráškem,koriandrem a podáváme:-)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte