Pistáciová pasta - LC
K ochucení krémů, cukroví,zmrzlin atd. A celá výroba této nízkosacharidové pasty trvala 3minuty. Použijte na moje Pistáciové hvězdičky :)
- 3m
- 20 porcí
- středně obtížné
- Bez tepelné úpravy
- Lchf, low carb
- Mixér
- Polevy, krémy, náplně
- Rostlinný původ
- Slavnostní tabule
- Vánoce
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 20 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
pistácie nesolené | 30 g |
erythritol, sukrin | 10 g |
kokosový olej | 0,5 lžičky |
aroma do potravin, mandle | 0,5 lžičky |
voda vařící | 3 lžíce |
Postup přípravy
-
V kafe mlýnku si umeleme pistacie co nejjemněji. Přisypeme k nim sladidlo a promícháme. Po lžičkách začneme přidávat horkou vodu. Vždy promícháme, až máme požadovanou hustotu. Přidáme olej a aroma. Mandlové aroma je nutné, dá tomu takovou tu typickou pistáciovou chuť, na kterou jsme zvyklí. Hotovo a dobrou chuť!
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů