Pistáciová pasta - LC

Sladce nesladce

K ochucení krémů, cukroví,zmrzlin atd. A celá výroba této nízkosacharidové pasty trvala 3minuty. Použijte na moje Pistáciové hvězdičky :)

Pistáciová pasta - LC

Suroviny pro 20 osob

Čeho Kolik
pistácie nesolené 30 g
erythritol, sukrin 10 g
kokosový olej 0,5 lžičky
aroma do potravin, mandle 0,5 lžičky
voda vařící 3 lžíce

Postup přípravy

  1. V kafe mlýnku si umeleme pistacie co nejjemněji. Přisypeme k nim sladidlo a promícháme. Po lžičkách začneme přidávat horkou vodu. Vždy promícháme, až máme požadovanou hustotu. Přidáme olej a aroma. Mandlové aroma je nutné, dá tomu takovou tu typickou pistáciovou chuť, na kterou jsme zvyklí. Hotovo a dobrou chuť!

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů