PIŠKOTOVÝ BERÁNEK - LC

Aneta Schneiderová

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

PIŠKOTOVÝ BERÁNEK - LC 1 další fotka

Velikonoční beránek je neodmyslitelnou součástí Velikonoc. Tohoto nízkosacharidového beránka ocení opravdu každý strávník, i když zrovna není zarputilý "nízkosacharidář". :-)

Pro více receptů a inspirace sledujte instagram naší čtenářky: anetschneiderova

Postup přípravy

  1. Bílky a žloutky oddělíte a bílky vyšleháte. Žloutky smícháte s moukou, práškem do pečiva, rozehřátým máslem, citronovou šťávou a extraktem a sladidlem případně a poté postupně smícháte s bílky. Pečete na 180 stupňů cca 20 minut. Poté ještě chvíli necháte v rozehřáté troubě.

  2. Vyndáte a necháte vychladnout. Vyklopíte a ozdobíte - já udělala očička a ouška jen pomazanou čokoládou a “pocukrovala” rozemletým xylitolem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte