Pikantní fazolový salát se sledi (se slanečky)

Radka

Je libo něco pikantního, třeba se bude hodit na volné dny...rybí saláty a chroupací tyčinky pro všechny. Bez lepku, případně i mléka a vajec. Více příprav rybích pokrmů najdete i v Radčiných kuchařkách bez lepku.....1,2 Jeden z našich „napravovacích“ salátů, které Vám udělají dobře nejen při ranní kocovině.

Pikantní fazolový salát se sledi (se slanečky)

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
fazole červené ve slaném nálevu sterilované 400 g
sleďové prstýnky, závitky ochucené 200 g
cibule červená 1 kus
nakládané kyselé okurky 3 kusy
listový salát 100 g
olivový olej 3 lžíce
ocet jablečný 2 lžíce
sirup agávový 1 lžíce
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Cibulku a okurky nadrobno, ryby na kousky, vše promíchat. Zalít připravenou zálivkou a nechat v lednici odležet.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů