Pikantní fazolový salát se sledi (se slanečky)
Je libo něco pikantního, třeba se bude hodit na volné dny...rybí saláty a chroupací tyčinky pro všechny. Bez lepku, případně i mléka a vajec. Více příprav rybích pokrmů najdete i v Radčiných kuchařkách bez lepku.....1,2 Jeden z našich „napravovacích“ salátů, které Vám udělají dobře nejen při ranní kocovině.
- 10m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
fazole červené ve slaném nálevu sterilované | 400 g |
sleďové prstýnky, závitky ochucené | 200 g |
cibule červená | 1 kus |
nakládané kyselé okurky | 3 kusy |
listový salát | 100 g |
olivový olej | 3 lžíce |
ocet jablečný | 2 lžíce |
sirup agávový | 1 lžíce |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Cibulku a okurky nadrobno, ryby na kousky, vše promíchat. Zalít připravenou zálivkou a nechat v lednici odležet.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů