Pikantná hliva
Rychlé a chutné lowcarb jídlo...
- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
hlíva ústřičná, čerstvá | 250 g |
cibule | 1 kus |
zelená paprika | 1 kus |
chilli lusky celé | 1 kus |
rajský protlak | 2 lžíce |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
kmín drcený | 0,3 lžičky |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
vepřové sádlo | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Postup ➡️ do panvice dám 1pl bravčovej masti, pridám pokrájanú cibuľku, čerstvé pokrájané chilli, papriku a restujem 5 minút, potom pridám hlivu, zarestujem podlejem 150ml vody, po chvíli pridám všetky koreniny, pretlak premiešam a hotovo. Ak je zmes moc hustá, pridám ešte trochu vody a nechám prejsť varom.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů