Pečený romadůr s rozmarýnem ve slaninovém kabátku

Jídelní plán

Velice jednoduché a rychlé jídlo pro milovníky romaduru. Recept je hotový za pár minut. Výborný se salátem i samotný nebo s přílohou.

Pečený romadůr s rozmarýnem ve slaninovém kabátku

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
sýr romadur 100 g
šunka sušená, pršut, prosciutto 2 plátky
rozmarýn 1 snítka

Postup přípravy

  1. Na talíř jsem si rozložila dva plátky pršutu, použít lze ale jakákoliv sušená šunka. Dobrý bude také s klasickou dušenou šunkou nebo anglickou slaninou. Plátky jsem lehce posypala rozmarýnem a romadůr do nich zabalila. Potom jsem dala do trouby zapéct na 180 stupňů.

  2. Na ozdobu jsem si na troše olivového oleje osmahla snítku rozmarýnu dokřupava.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů