PEČENÝ KAPR SE ZELENINOU - LC

Oli

Skvělé zdravé jídlo, ryba + lowcarb příloha je vždycky top! Děkujeme Věře Husákové za recept :)

PEČENÝ KAPR SE ZELENINOU - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kapr filet 400 g
olivový olej 1 lžíce
česnek stroužky 4 kusy
tymián sušený 1 lžička
máslo čerstvé 50 g
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
brokolice 0,5 kusu
ředkvičky 4 kusy
olivový olej 1 lžička
máslo čerstvé 1 lžička
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Česnek rozetřu se solí, přidám olej, pepř, tymián a promíchám, potřu kapra a nechám v lednici odležet 2 hodiny. Máslem vytřu zapékací misku, dám porce kapra, a pokladu zbytkem másla, peču na 180°C 30 minut.

  2. Brokolici povařím 3 minuty, zchladím a nechám okapat. Na pánvi si rozehřeji máslo s olejem, přidám na čtvrtky pokrájené ředkvičky a restuji asi 3 minuty, přidám brokolici, párkrát prohodím, osolím a opepřím.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů