Pečený celer, plněný gorgonzolou, vlašskými ořechy a špenátem

Pečený celer, plněný gorgonzolou, vlašskými ořechy a špenátem

Zajímavý low carb oběd, doplněný rukolou a sušenými rajčaty je nutričně bohatý a barevný.

Děkujeme za krásný recept Ruth Šormové :)

Postup přípravy

  1. Celer oloupat, potřít celý povrch olivovým olejem se solí, zabalit do alobalu a péct na 150 stupňů 2 hodiny.

  2. Seříznout špičku a lžící vydlabat vnitřek. Vydlabanou hmotu rozmačkat vidličkou a smíchat se strouhanou gorgonzolou, listy spařeného špenátu a kousky vlašských ořechů. Směsí naplnit celer, na 180 stupňů nezakryté 30 minut zapéct.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte