Pečený batát+řepa
Skvělá lowcarb příloha, užijete jakoukoliv sezónní zeleninu. Děkujeme Lence Divínové za tip :)
- 20m
- 3 porce
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Paleo
- Pečení
- Primal
- Přílohy
- Recepty po babičce
- Rostlinný původ
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 3 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
batáty, sladké brambory | 300 g |
červená řepa | 1 kus |
cibule | 1 kus |
česnek stroužky | 5 kusů |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
kmín drcený | 1 g |
majoránka sušená drhnutá | 1 špetka |
olivový olej | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Zeleninu si oloupeme a nakrájíme na kousky. Smícháme s kořením a olejem a dáme péct asi 15minut/200°C. Použijeme jakoukoliv sezónní zeleninu - cuketu, mrkev, kedlubny...
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů