Pečené tvarohové langoše ze špaldové mouky

Jídelní plán

Langoše jsou bohužel kalorická pecka. Občas si je ale rádi dáme. Ne ty klasické, jak je znáte od stánku. Ale tyhle rychlé, daleko zdravější a pořád velmi dobré.

Pečené tvarohové langoše ze špaldové mouky

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
tvaroh měkký nízkotučný 250 g
hladká mouka špaldová celozrnná 80 g
vejce slepičí střední, m 1 kus
kypřící prášek do pečiva 0,5 lžičky
sůl 0,2 lžičky

Postup přípravy

  1. Všechny suché suroviny promícháme v misce. Přidáme vejce, tvaroh a rozmícháme na hladké těsto. Troubu rozehřejeme na 180°C. Na plech vyložený pečicím papírem nebo do formy na koláče namažeme lžící těsto. Pečeme cca 25 - 30 minut, až začnou být okraje křupavé. Finální úpravu necháme na vás - můžete potřít domácím kečupem, rozetřeným česnekem a posypat pořádnou porcí strouhaného sýra.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů