Pečené Tandoori ředkvičky s mandlovými hranolky

Jídelní plán

Mám moc ráda Tandoori masalu. V kombinaci s pečenými ředkvičkami je ale k nezaplacení.

Pečené Tandoori ředkvičky s mandlovými hranolky

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
ředkvičky 4 svazky
kořenicí směs tandori masala 1 lžíce
olivový olej 2 lžíce
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
sojová omáčka 1 lžíce
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
mandle kousky 20 g

Postup přípravy

  1. Ředkvičky omyjeme, očistíme a rozpůlíme. Okořeníme a osolíme podle chuti. Zakapeme olejem, sojovou omáčkou a trochou citronové šťávy. Zasypeme mandlovými kousky a promícháme:) Troubu vyhřejeme na 180°C. Kořeněné ředkvičky do ní vložíme a pečeme, dokud nezesklovatí a podle vlastní chuti - někdo je raději měkčí, někdo zase křupavější.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů