Pečené ředkvičky s tymiánem
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
- Lchf, low carb
- Paleo
- Pečení
- Primal
- Přílohy
- Rostlinný původ
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
ředkvičky | 450 g |
olivový olej | 2 lžíce |
tymián čerstvý | 4 snítky |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Předehřejte troubu na 180°C. Odřízněte vrchní část ředkvičky, odkud vyrůstá nať. Pak je rozkrojte na půlky a položte do misky, přidejte sůl, tymián, olej a pepř, vše promíchejte.
-
Takto okořeněné ředkvičky dejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě 10-12 minut. Podávejte teplé.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů