Pečené ředkvičky s tymiánem

Jídelní plán

Pečené ředkvičky s tymiánem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
ředkvičky 450 g
olivový olej 2 lžíce
tymián čerstvý 4 snítky
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180°C. Odřízněte vrchní část ředkvičky, odkud vyrůstá nať. Pak je rozkrojte na půlky a položte do misky, přidejte sůl, tymián, olej a pepř, vše promíchejte.

  2. Takto okořeněné ředkvičky dejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě 10-12 minut. Podávejte teplé.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů