Pečené kuřecí stehno a batátové hranolky s parmazánem
Barevné lowcarb jídlo :) @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 50m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí stehna | 1 kus |
chilli mleté - kajenský pepř | 1 špetka |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
batáty, sladké brambory | 150 g |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 10 g |
olivový olej | 1 lžička |
chilli mleté - kajenský pepř | 1 špetka |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Stehno nakořeníme, dáme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme dozlatova na 180 stupňů.
-
Batát omyjeme, nakrájíme, pokapeme olejem, okořeníme a obalíme v parmazánu. Pečeme na 180 stupňů dozlatova.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů