Barevné lowcarb jídlo :)
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 50m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Stehno | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Hranolky | |
150 g |
150 g |
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g |
10 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Stehno nakořeníme, dáme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme dozlatova na 180 stupňů.
-
Batát omyjeme, nakrájíme, pokapeme olejem, okořeníme a obalíme v parmazánu. Pečeme na 180 stupňů dozlatova.
Makronutrienty
35%
49%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 503 kJ | 1 852 kJ |
Kalorická hodnota | 120 kcal | 443 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,9 g
1,7 g |
32,8 g
6,28 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,89 SVJ | 3,28 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,85 g
1,16 g |
14,2 g
4,29 g |
Bílkoviny | 12,5 g | 45,9 g |
Sůl | 0,974 g | 3,59 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů