- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Dýně | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 palička |
1 palička |
Tofunéza | |
200 g |
200 g |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
2 lžičky |
2 lžičky |
2 lžíce |
2 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Hokkaido tekvicu šúpať nemusíme, ochutíme ju mletou rascou, morskou soľou a chilli, potrieme ju olejom a spolu s cesnakom ju šupneme do rúry :) Zeleninu pečieme, dokiaľ nezmäkne
-
Tofunéza: Všetko spolu pomixujeme do hladkého krému
Makronutrienty
48%
18%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 296 kJ | 1 797 kJ |
Kalorická hodnota | 70,7 kcal | 429 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,36 g
2,21 g |
38,6 g
13,5 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,636 SVJ | 3,86 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,43 g
0,735 g |
26,9 g
4,47 g |
Bílkoviny | 2,4 g | 14,6 g |
Sůl | 1,01 g | 6,15 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů