Pečená plněná cibule masovým ragú
Když zbyde ragú, skvělý lowcarb oběd je na světě. Krásný den a za sledování a podporu budu vděčná i zde: https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=
- 40m
- 2 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Párty
- Pečení
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
cibule | 2 kusy |
sůl | 2 špetky |
sýr eidam 30%, plátky | 30 g |
Postup přípravy
-
Zbylo mi ragú, tak jsem si druhý den naplnila velké cibule: www.jidelniplan.cz/recepty/ragu-z-mleteho-masa-a-cudle-cuketove-nudle
-
Cibuli vydlabeme, naplníme ragú navrch dáme sýr, cibuli, zabalíme do alobalu a dáme péct. Na 190 stupňů cca 30 minut, poté vyjmeme z alobalu a ještě dopékáme pod grilem dozlatova.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů