Pečená máslová dýně na rozmarýnu s mozzarellou - LC

Je to úžasný recept na nízkosacharidový oběd či večeři! Děkujeme Kačce Kolníkové za skvělý tip na low carb jídlo:)

Pečená máslová dýně na rozmarýnu s mozzarellou - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
dýně máslová 0,5 kusu
olivový olej 30 ml
rozmarýn 3 snítky
česnek stroužky 1 kus
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Dýni si položíme vydlabanou částí na prkénko a ostrým nožem krájíme tenké plátky - nedokrajujeme až do konce, aby nám dýně držela pěkně pohromadě.

  2. Dáme do vymazaného pekáčku, potřeme směsí oleje a koření a do zářezů dáme čerstvý rozmarýn. Pečeme doměkka, stále potíráme směsí.

  3. Vypneme troubu, vyndáme a do zářezů vložíme tenké plátky mozzarelly. Vložíme do trouby a necháme ještě rozpustit.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů