Pečená krkovička s hermelinovým šalátom

MIMA

Pečená krkovička s hermelinovým šalátom

Výborný a vydatný oběd :)

Postup přípravy

  1. Krkovičku si nakrájam, posolím, okorením, pridám rascu 3 pl oleja a nechám odpočívať v pekáčiku cez noc, potom už len pridám vodu 100ml a pomaly na 160° pečiem prikrytè 50 minùt, mäsko potom otočim pridám 200°odokryjem, postrúham 5 strúčikov cesnaku a dopekám tak ešte 10 minut.

  2. Recept na výborný hermelínový šalat ➡️ 2 hermelíny si nakrájam na kocky, taktiež si nakrájam na kocky červenù cibuľku, zaváranù kápiu, feferònku, pretlačím 2 uvarené vajíčka natvrdo, 3 pl kyslej smotany, 2 pl majonézy, soľ, mleté čierne korenie a 50ml nálevu z kápie.

  3. Premiešam a nechám v chladničke trochu postáť, šalát je naozaj výborný, vhodná ako príloha, alebo len tak s pečivom.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte