
Jednoduché a zdravé lowcarb jídlo.
- 50m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
200 g |
200 g |
200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Maso z obou stran osolíme a vložíme do remosky nebo pekáčku. Přidáme kvěkák, osolíme a posypeme kari kořením. Ještě lžičku másla a upečeme.
Makronutrienty
12%
40%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 608 kJ | 2 496 kJ |
Kalorická hodnota | 145 kcal | 597 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,68 g
0,942 g |
11 g
3,87 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,268 SVJ | 1,1 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
11,4 g
4 g |
46,6 g
16,4 g |
Bílkoviny | 9,18 g | 37,7 g |
Sůl | 1,6 g | 6,57 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů