Pečená kotleta s květákem
Jednoduché a zdravé lowcarb jídlo.
- 50m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová pečeně bez kosti | 200 g |
květák | 200 g |
sůl | 1 lžička |
kořenicí směs kari, jemné | 1 lžička |
máslo čerstvé | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Maso z obou stran osolíme a vložíme do remosky nebo pekáčku. Přidáme kvěkák, osolíme a posypeme kari kořením. Ještě lžičku másla a upečeme.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů