Jednoduché a zdravé lowcarb jídlo.
- 50m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
200 g |
200 g |
200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Maso z obou stran osolíme a vložíme do remosky nebo pekáčku. Přidáme kvěkák, osolíme a posypeme kari kořením. Ještě lžičku másla a upečeme.
Makronutrienty
11%
40%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 608 kJ | 2 494 kJ |
Kalorická hodnota | 145 kcal | 596 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,66 g
0,941 g |
10,9 g
3,86 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,266 SVJ | 1,09 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
11,4 g
4 g |
46,6 g
16,4 g |
Bílkoviny | 9,18 g | 37,7 g |
Sůl | 1,6 g | 6,56 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů