Pečená dýně Hokaido, balkánský sýr a volská oka

Romča

Pečená dýně Hokaido, balkánský sýr a volská oka

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
dýně Hokkaido 250 g
cibule 1 kus
česnek stroužky 2 kusy
máslo čerstvé 1 lžička
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
bílý sýr v nálevu, balkánský typ 50 g
vajíčka 2 kusy

Postup přípravy

  1. Dýni nakrájíme na kostičky i se slupkou. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek, osolíme, opepříme, promícháme a dáme do zapékací misky. Ještě vložíme lžičku másla a zapečeme.

  2. Hotovou dýni posypeme rozdrobeným balkánským sýrem a již nepečeme. Podáváme s volskými oky a čerstvou zeleninou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů