Pečená cuketa

Jídelní plán

Jednoduchá a rychlá LC příloha k masu. A pokud nejíte nízkosacharidově klidně si tuto přílohu můžete udělat také, chutná výborně.

Pečená cuketa

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
cuketa 180 g
olivový olej 0,5 lžíce
kořenicí směs italské koření 1 lžička
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Omytou cuketu nakrájejte na kolečka o síle 0,5 - max. 1cm. Kolečka nakrájejte nejlépe na stejnou sílu, aby se cuketa pekla rovnoměrně. Nakrájená kolečka nasypte do mísy, zalijte trochou oleje, ochuťte solí, pepřem a bylinkami. Naskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Pečte na 200st. cca 10min.

  2. Na okořenění cukety lze použít různá další koření - tymián, oregáno, černek, apod. - dle vaší chuti a fantazie.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů