Paštika na mandlovém toastu

Lenny73

Paštika na mandlovém toastu

Výborné lowcarb pohoštění, svačina či jídlo na cesty.

Další recepty můžete sledovat i na mém IG :

https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Postup přípravy

  1. Lžíci másla dáme do pánve a zbytek pomalu rozpoustíme v rendlíku. Do pánve přidáme cibuli, česnek a restujeme dozlatova. Poté dáme očištěná a nakrájená játra a bylinky, zprudka orestujeme (aby játra vevnitř zůstala růžová). Játra dáme do mixéru, nalijeme máslo (trochu si schováme na zalití vršku paštiky) a smetanu. Ochutíme solí, pepřem a rozmixujeme dohladka.

  2. Pak přisypeme nasekané mandle, případně ještě dochutíme solí a pepřem. Předáme do sklenice a zavíčkujeme máslem, necháme vychladnout a dáme do lednice.

  3. Toust: Vše si smícháme v plastové misce a dáme na 3 a půl minuty do mikrovlnky. Poté ještě opečeme do křupava (já v HF Klarstein VitAir na 230 stupňů 3 minuty z jedné a pak i z druhé strany).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte