Paprikový bůček
Jistě všichni z obchodu známe - tento skvělý paprikový bůček si můžeme lehce vyrobit doma. Největší potíž je to vydržet a nesníst hned...
- 2h
- 10 porcí
- středně obtížné
- Jedlé dárky
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Paleo
- Primal
- Recepty po babičce
- Silvestr
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Whole30
Suroviny pro 10 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřový bok, bůček | 1 000 g |
sůl | 2 lžíce |
bobkový list celý sušený | 3 listy |
nové koření | 5 kuliček |
pepř černý celý | 5 kuliček |
česnek | 3 stroužky |
paprika sladká mletá | 1 lžíce |
paprika pálivá mletá | 1 lžička |
kmín drcený | 1 lžička |
česnek sušený / granulovaný | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Maso si uvaříme s kořením a česnekem do měkoučka. Necháme vystydnout.
-
Obalíme ve směsi koření, zabalíme do alobalu a dáme do lednice na pět dní uležet.
-
Rozbalíme, přivoníme a utíkáme pro nůž :))
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů