Panna cotta - LC

Laduš

Panna cotta - LC

Jednoduchý a výtečný italský dezert, který se vám bude rozplývat na jazyku.

Postup přípravy

  1. Do kastrolku jsem dala smetanu, erythritol a dužinu z jednoho vanilkového lusku. (Prázdný lusk jsem pak dala do sklenice s erythritolem, pak z toho vznikne vanilkový erythritol.)

    Přivedla jsem k varu, pak odstavila a vmíchala plátky předem namočené želatiny.

    Vše jsem promíchala a nalila do mističek. Celkem těch misek jsem měla pět. Dala jsem do lednice přes noc.

    Na druhý den jsem přidala na již ztuhlou panna cottu vychladlý malinový rozvar. Ten jsem udělala tak, že jsem rozmrazené maliny smíchala s erythritolem a nechala krátce povařit.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte