Pangasius v schwarzwaldskej šunke s avokádovým šalátom.

MIMA

Pangasius v schwarzwaldskej šunke s avokádovým šalátom.

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
pangasius filet 300 g
olivový olej 50 ml
koření na ryby 1 lžička
šunka sušená, schwarzwaldská šunka 100 g
špenát, čerstvé listy 1 hrst
tymián sušený 2 g
citronová kůra sušená mletá 2 g
chilli sušené mleté 1 špetka
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
vajíčka 1 kus
avokádo 1 kus
citronová šťáva, čerstvá 1 lžíce
sůl 1 lžička
zakysaná smetana 3 lžíce
cibulka jarní, sečka 2 kusy
chilli sušené mleté 1 špetka
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. 2 ks pangasius si prekrojíme na menšie kúsky,posolime, okoreníme, pridame tymián, citronovú kôru, štipku chilli a polejeme olivovým olejom, jemne premiešame, aby sa chute spojili, na rybku priložme lístky špenátu a to celé obalíme v šunke. Pečieme z obidvoch strán po 3minutky.

    2 ks pangasius si prekrojíme na menšie kúsky,posolime, okoreníme, pridame tymián, citronovú kôru, štipku chilli a polejeme olivovým olejom, jemne premiešame, aby sa chute spojili, na rybku priložme lístky špenátu a to celé obalíme v šunke. Pečieme z obidvoch strán po 3minutky.

  2. Uvaríme si 1vajičko natvrdo, očistíme si 1 avokádo, polku cibule(lepšia je však jarná cibuľka) trošku chilli papričky, toto všetko pokrájané na kocky, dochutíme citrónovou šťavou, sol,čierne korenie a pridáme 2-3PL kyslej smotany. Šalát je veľmi chutný ,svieži a ľahký, výborne sa hodí k rybe ale aj kuraciemu mäsku.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů